Můj příběh

Jak jsem se k low carb životnímů stylo dostala, co mě nejvíce motivovalo a pro koho to vlastně dělám?

Moje cesta k LOW CARB

Kdo jsem? Obyčejně neobyčejná holka, která pečení nikdy příliš neholdovala. Ano, je to tak, a nebojím se to přiznat. Do svých 40 let jsem upekla jeden jediný dort… a je to venku! 

Možná i proto je až neuvěřitelné, co mě nyní činí opravdu šťastnou – peču a vyrábím dobroty, a ne jen tak ledajaké. Nesou označení LOW CARB a LOW SUGAR. Chuťové pohárky umí navíc potěšit stejně, jako lahodí oku. 

Začátky nebyly tolik úsměvné, ale posunuly mě tam, kde jsem. Je to pár let zpět, kdy jsem prožívala špatné životní období a v tu dobu jsem celkem holdovala jídlu. Došlo to až tam, že jsem se vykrmila na 93 kilogramů, což pro mě nebyla nijak komfortní váha. Záhy mi začala působit potíže, takže jsem si řekla: A dost!

Za 5 měsíců 40 kilo

Chtěla jsem změnu a objevila nový životní impuls – nízkosacharidovou stravu. Ze začátku jsem jen pozorovala, co to obnáší a jak to funguje. Poté jsem zkusila uvařit své první cuketové lasagne, které byly tak výborné, že jsem se rozhodla vyházet všechno ze špajzu a začít novou "dietu".

Už po několika dnech jsem se cítila skvěle, měla jsem výbornou, až euforickou náladu a mé myšlení nabralo pozitivní směr. V této době jsem si uvědomila, že nízkosacharidová strava Low carb se stala mým životním stylem. Během 5 měsíců jsem zhubla 40 kilogramů, a to bez drastických diet. Pouze dodržováním LOW CARB jídelníčku. Otevřely se mi nové nečekané možnosti, začala jsem sportovat, dělalo mi dobře, že mě lidé nepoznávali a chválili, jak dobře vypadám. 

Jídlo jsem tak začala vnímat úplně jinak. A i díky tomu si teď dokážu vychutnat jeho přirozenou chuť.

Sladké hříchy

Jenže, co si budeme povídat, bez něčeho takzvaně „na zub“ to prostě moc nejde. I já jsem občas potřebovala zhřešit. V tu chvíli mou záchranou byla 90% hořká čokoláda. Ale ta mě po nějaké době přestala uspokojovat, přestala mi stačit. Proto jsem na trhu hledala LOW CARB sladkosti. A ejhle! Nebyly nikde k sehnání…

Rozhodla jsem se proto, že si je upeču sama. Rozumějte – překonám sama sebe a stoupnu si k troubě… Zkusila jsem tak upéct svůj první nízkosacharidový dort. A povedl se! Když jsem dala dortík ochutnat dál, mé okolí bylo nadšené, a to mě motivovalo k dalšímu kroku. Bude to moje práce, která mě neskutečně baví a uspokojuje. 

Práce jako poselství

Dnes vyrábím LOW CARB a LOW SUGAR dorty, zákusky a dezerty, které jsou vhodné pro celiaky, diabetiky, lidi, kteří mají zvýšený cholesterol, drží dietu nebo prostě dodržují jen zdravý životní styl. 

Všechny produkty vyrábím z kvalitních surovin, protože ty jsou základ. Každý kus a kousek, který vyrobím, je originál. Především s dekoracemi si dám práci a vyhraji si s nimi do posledního detailu. Je to pro mě obrovský relax, který vlastně ani jako práci nevnímám. Baví mě na tom i to, že lidem kromě výborných produktů předávám i kus zdravého životního stylu. Vlastně takové poselství, které mě nabíjí stejně jako zpětná vazba mých zákazníků.

 Když na internetu budete hledat LOW CARB výrobky, najdete jich spoustu. Ale není všechno zlato, co se třpytí. Když se pozorněji podíváte na jejich složení, můžete být opravdu zklamaní. Já sama se v duchu LOW CARB stravuji téměř tři roky. Stalo se mým životním stylem, který se snažím předávat i dál. Své dobroty vyrábím s láskou, od srdce.



Kde mě najdete

Hana Martinková
U Struhy 1285
Poděbrady 290 01

Otevírací doba

Po - ČtDle dohody
v okýnku od 13 do 17
Sov okýnku od 10 do 14
Nev okýnku od 10 do 14

Kompletní kontakty

Jak funguje OKÝNKO?

Je pravidelně otevřené během výše uvedené doby na adrese U STRUHY 1285, PODĚBRADY ❤

Zastavit se můžete BEZ REZERVACE a vyberete si PŘÍMO NA MÍSTĚ 

Obvykle mívám 13-15 druhů dortů a dezertů , které jsou vyhledávané nejen vyznavači ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU, ale vyhovují i KETO, LOWCARB, GLUTENFREE a DIA stravování 

Jak nakoupit:  Obchodní podmínky   |   Možnosti dopravy   |   Možnosti platby